SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Mustafa Tunç İlkokulu

Etiket Sonuçları: VEZİRKÖPRÜ MUSTAFA TUNÇ ORTAOKULU

Ara

Okulumuz Sınıf öğretmeni Tuba Gümüş proje yürütücüsü olarak görev aldığı "Hand to hand from South to North" adlı eTwinning projesi ekim ayı itibariyle çalışmalarına başladı. Proje 2024 Şubat ayı sonuna kadar çalışmalarına çeşitli etkinliklerle devam edecektir.

Kas

Vezirköprü İlçe Kaymakamımız Sayın Özgür KAYA okulumuzu ziyarette bulundu. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi dinleyen Kaymakamımız'a bu nazik ziyareti için okulumuz olarak teşekkür ediyoruz.

Kas

Vezirköprü İlçe Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık EDİS okulumuza ziyarette bulundu.Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle sohbet eden Belediye Başkanımız, başarılı bir yıl dileğinde bulundu.Okulumuzu ziyaretinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz.