SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Mustafa Tunç İlkokulu

Şbt

Öğrencierimizi Vezirköprü Kültür Merkezinde düzenlenen HZ Süleyman'ın Mucizeleri adlı tiyatro gösterisine götürerek öğrencilerimizin sosyal ve kültürel alanda gelişimine katkıda bulunduk.

Ock

Okulumuz 3-C Sınıf Öğretmeni Cemile Borhan ve öğrencileri Resimlerle Hikayelerim / My Stories With Pictures adlı e Twinning projesine bu ay başlamıştır.

Projede 10 Türkiye  , 3 Romanya peoje ortağı bulunmaktadır

Bu projede; 5-12 yaş gruplarının hayal güçlerini geliştirmelerini, düşlediklerini resimlerle anlatarak ifade etmelerini, yaratıcı fikirler ortaya atarak yorumlama, düşünme, yeni bir ürün ortaya koyma kabiliyetlerini geliştirmelerini, yazma, konuya uygun hikâye oluşturma ve bunu sergilemekten zevk almalarını, öğrencilerin olumlu davranışları benimseyip içsellleştirmelerini, topluma faydalı bireyler olacak değerleri kazanmalarını sağlamayı amaçlıyoruz.

Bol etkinliklerle geçecek olan bu sürece öğrenciler heyecanlı bir giriş yaptı.

Aynı heyecan ve motivasyonla projeye devam ediyorlar.

Ock

Hand To Hand From South To North- eTwinning Projesi Kapanış

Ara

Okulumuz Sınıf öğretmeni Tuba Gümüş proje yürütücüsü olarak görev aldığı "Hand to hand from South to North" adlı eTwinning projesi ekim ayı itibariyle çalışmalarına başladı. Proje 2024 Şubat ayı sonuna kadar çalışmalarına çeşitli etkinliklerle devam edecektir.

Kas

Mustafa Tunç ortaokulu yıldız kızlar voleybol takımımız Vezirköprü ilçe birincisi olmuştur.Kızlarımızı tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz..

Kas

Vezirköprü İlçe Kaymakamımız Sayın Özgür KAYA okulumuzu ziyarette bulundu. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi dinleyen Kaymakamımız'a bu nazik ziyareti için okulumuz olarak teşekkür ediyoruz.

Kas

Vezirköprü İlçe Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık EDİS okulumuza ziyarette bulundu.Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle sohbet eden Belediye Başkanımız, başarılı bir yıl dileğinde bulundu.Okulumuzu ziyaretinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz.