SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Mustafa Tunç İlkokulu

Hand To Hand From South To North- eTwinning Projesi Kapanış

Mustafa Tunç İlkokulu 2/B sınıfi öğretmeni Tuba Gümüş ve öğrencilerinin bir dönem boyunca yuruttukleri Hand to Hand From  South To North adlı eTwinning projesi başarıyla tamamlanmış bulunmaktadır. Projemizin sona erdiği bu an, hep birlikte geçirdiğimiz keyifli ve öğretici zamanların bir hatırası olarak kalacaktır.

Proje süresince öğrencilerimizin  gösterdiğiniz çaba, işbirliği ve yaratıcılık, projemizi gerçekten özel kıldı. Öğrencilerimizin kültürler arası etkileşimi ve öğrenimi konusundaki başarıları, bu projenin ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Projede bir araya gelerek oluşturduğumuz uluslararası bağlantılar, öğrencilerimizin dünya genelinde farkındalıklarını artırdı ve onları küresel vatandaşlar olarak yetiştirmeye katkı sağladı.

Tüm proje yürütücülerimize Katılımları ve destekleri için teşekkür ederim. Birlikte geçirdiğimiz bu süre zarfında ortaya koyduğunuz enerji ve özveri, projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasında temel rol oynadı.

Proje süresince bizlere desteğini esirgemeyen Mustafa Tunç İlkokulu idarecilerine de ayrıca teşekkürler.

Sizlerle bu projede çalışmak benim için büyük bir zevkti. Gelecekteki projelerde tekrar bir araya gelmek dileğiyle, hepinize başarılar ve teşekkürler.

Saygılarımla,

23-01-202423-01-202423-01-202423-01-202423-01-202423-01-202423-01-2024